Durmstrang
Forum trenutno ne radi. ZATVOREN JE ! Kada se ponovno otovori i bude radio biti ćete obaviješteni !

Preko e-maila.

Pozdrav !

Join the forum, it's quick and easy

Durmstrang
Forum trenutno ne radi. ZATVOREN JE ! Kada se ponovno otovori i bude radio biti ćete obaviješteni !

Preko e-maila.

Pozdrav !
Durmstrang
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Igre: kralj/kraljica brda

+3
Bajo
x Diyala x
Smithex The Vampire
7 posters

Stranica 4 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Empty Re: Igre: kralj/kraljica brda

Postaj by sara-petra pet oľu 14, 2008 6:01 pm

i što se dogodilo kad si se probudila?
sara-petra
sara-petra
Prof. Travarstva
Prof. Travarstva

Broj postova : 305

Populacija : 609600

Galeona :
Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Left_bar_bleue0 / 9990 / 999Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Right_bar_bleue

Upozorenje :
Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Right_bar_bleue

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet oľu 14, 2008 6:11 pm

narod mi je klicao...............hehe

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by sara-petra pet oľu 14, 2008 6:12 pm

lol! uglavnom ja te bacim u potok i ti se utopiš a ja sam sada kraljica
sara-petra
sara-petra
Prof. Travarstva
Prof. Travarstva

Galeona :
Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Left_bar_bleue0 / 9990 / 999Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Right_bar_bleue

Upozorenje :
Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Right_bar_bleue

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet oľu 14, 2008 6:16 pm

ti misliš da sam se ja utopila ali se ja ustvari nisam utopil,dodjem i probodem ti srce i ja sam.....

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by sara-petra pet oľu 14, 2008 6:16 pm

...to sanjala
sara-petra
sara-petra
Prof. Travarstva
Prof. Travarstva

Galeona :

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned oľu 16, 2008 4:21 pm

lol.....ne

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Smithex The Vampire ned oľu 16, 2008 6:36 pm

ja ti pobrisem sve postove, ti umres od tuge, i ja sam kralj brda
Smithex The Vampire
Smithex The Vampire
Predstojnik Sonadora, Prof. Čarolija, 1. časnik broda, te računovođa foruma

Male
Broj postova : 1543

Populacija : 612300

Dom : Svi-tj nijedan

Galeona :

Upozorenje :

http://www.bitefight.ba

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned oľu 16, 2008 9:38 pm

ili ne...........uostalom,to ne smiješ,a i ja nebi umrla od tuge samo više nebi bila naovom forumu pa ako me se želiš riješit.......
puknem te šakom,upišaš se odeš i ja sam kraljica

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by sara-petra pon oľu 17, 2008 1:50 pm

o ne,nisi jer još uvijek spavaš,a ja sam kraljica.
sara-petra
sara-petra
Prof. Travarstva
Prof. Travarstva

Galeona :

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pon oľu 17, 2008 2:26 pm

ma sve vas ja nabijem vi pocrkavate i ja sam kraljica

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Smithex The Vampire uto oľu 18, 2008 12:27 pm

ja ti skinem hlace, kad se otkrise velike zute pelengace, i ti umres os sramote, i ja sam kralj brda
Smithex The Vampire
Smithex The Vampire

Male

Galeona :

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto oľu 18, 2008 4:00 pm

a ja te iživciram ti poludiš više ne vratis na ovaj forum i jasam kraljica

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by sara-petra uto oľu 18, 2008 11:40 pm

ti očito ne shvaćaš da sanjaš.ja sam kraljica
sara-petra
sara-petra
Prof. Travarstva
Prof. Travarstva

Galeona :

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri oľu 19, 2008 4:01 pm

Very Happy

ili ne

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Bajo sri oľu 19, 2008 8:10 pm

ma sta je vama jeste vi zdravi ja sam kralja brda...kazem MRŠ i vi svi pobjegnete...

i naravno ja sam kralj brda
Bajo
Bajo
Ravnatelj, prof. Ooms-a, psihic foruma te predstojnik Traviana, i predsjednik O.O
Ravnatelj, prof. Ooms-a, psihic foruma te predstojnik Traviana, i predsjednik O.O

Male
Broj postova : 592

Populacija : 1614101

Dom : Svi domovi

Galeona :
Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Left_bar_bleue100 / 999100 / 999Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Right_bar_bleue

Upozorenje :

https://durmstrang.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet oľu 20, 2008 8:27 pm

njet,njet...............
ja sam kraljica.....vi svi samo sebi umišljate neke stvari.....

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Smithex The Vampire pet oľu 21, 2008 12:12 pm

ja zapalim tron, ti izgoris, ja sam kralj brda
Smithex The Vampire
Smithex The Vampire

Male

Galeona :

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by Bella Black pet oľu 21, 2008 3:22 pm

a daj Smithy...
pa ti mozes bolje od toga...
ti bar dobro opisujes...

dodem ja i pitam te jesi za ples...
ti pristanes...
i tak mi plesemo...
i u jednom trenutku nisi ni primjetio poletjeli smo...
ja te nabijem uza zid...
i pocnem ti pit krv...
popijem ti krvi dosta da sebi utazim zed te pustim sunce da te spali...
i sad sam ja queen of the hill...

...no inspiracion...
Bella Black
Bella Black

Broj postova : 127

Populacija : 607800

Galeona :

Upozorenje :

http://freddiemercury4ever.blog.hr/

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet oľu 21, 2008 10:29 pm

ja završim u azkabanu.....budem kraljica svoje čelije........i to mi dovoljno

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Smithex The Vampire ned oľu 23, 2008 12:19 am

lol

nemam inspiracije, ali ajd da probam:

ti sjedis, uzivas, sretna si sto si kraljica (obracam se belli jer je karly kraljica Askabana), ali si zaboravila jednu stvar. Zaboravila si, i napravila veliku pogresku. Zaboravila si da sam i ja tvoje vrste. Ja sam vampir. Svojim ugrizom si me samo pojacala. Vidis u daljini kako ti se neka mracna silueta priblizava. Silueta lebdi, i osjecas da donosi unistenje. Bojis se. Ne znas: da li se boriti, ili bjezati. I zelis bjezati. Ali iz zemlje izlaze metalni siljci obliveni krvlju. Imas neki predosjecaj, ali ga brises iz glave. Podignes pogled, i vidis mene kako se smjeskam. Oci mi svijetle. Odjednom imas jaku zelju da se osvrnes. Da analiziras situaciju. Osvrnes se. Pogledas svoju "celiju" od siljaka. Krvavi su. Sve je krvavo. I na kraju shvatis, na kraju ipak prihvatis istinu: ta krv je tvoja. Mislis: "umirem, kraj je", mozak ti radi maximalno. I mali tracak svetlosti se pojavi: pa ti si vampir. A vampiri ne umiru tako lako. I taj tracak svjetlosti sve jaca. Vidis da ja nestajem, a svjetlost je jaca, i jaca. I shvatis: sad je zaista kraj. Taj tracak svejtlosti je tracak Sunceve svijetlosti. Vristis. Prolaze ti slike iz zivota, slike vampira raznih, i slike tvojih zrtava. Pocinjes goriti. Zadnji vrisak u strahu. I jedino sto ostaje od tebe je pepeo. I jedan, jedini, legendarni vampir je kralj brda.
Smithex The Vampire
Smithex The Vampire

Male

Galeona :

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by LittleVamp ned oľu 23, 2008 12:32 am

prilazim ti polako sa namjerom da te ubijem... šuljam se poput zvijeri dok ne žudim samo za krvlju već i potpunom vlašću nad ovom zemljom(?!). Zjenice mi se šire u žudnji i brzinom većom od svjetlosne igram se sa tvojim živcima. Gledaš, zbunjen, oko sebe, pitajući se tko bi to mogao biti, jer bi bilo sasvim nemoguće biti brži, iskusniji od tebe. Osim ako taj netko nije netko od predaka. Spuštam se na najniži nivo. Ne na nivo igrača, ni lovca, već na nivo varalice. Trgam te na djelove, dok tvoje oći još žare, čekajući skoru smrt, skoro spasenje. Bilo što. Samo da bol prestane. Palim tvoje jadne ostatke dok mi se krv cijedi sa skoro svakog vidljivog dijela tijela. Osjećam smrad. Čudan, još nepoznat, ali ipak poznat. Smrad paljevine. Smrad mesa. Smrad(ili miris) krvi. Smrad olova. Ali to više nije važno. Jer ja sam sad jedina, najmoćnija dosad kraljica brda!
LittleVamp
LittleVamp

Broj postova : 129

Populacija : 608800

Galeona :

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by Bajo ned oľu 23, 2008 12:33 am

Smithex The Vampire je napisao/la:lol

nemam inspiracije, ali ajd da probam:

ti sjedis, uzivas, sretna si sto si kraljica (obracam se belli jer je karly kraljica Askabana), ali si zaboravila jednu stvar. Zaboravila si, i napravila veliku pogresku. Zaboravila si da sam i ja tvoje vrste. Ja sam vampir. Svojim ugrizom si me samo pojacala. Vidis u daljini kako ti se neka mracna silueta priblizava. Silueta lebdi, i osjecas da donosi unistenje. Bojis se. Ne znas: da li se boriti, ili bjezati. I zelis bjezati. Ali iz zemlje izlaze metalni siljci obliveni krvlju. Imas neki predosjecaj, ali ga brises iz glave. Podignes pogled, i vidis mene kako se smjeskam. Oci mi svijetle. Odjednom imas jaku zelju da se osvrnes. Da analiziras situaciju. Osvrnes se. Pogledas svoju "celiju" od siljaka. Krvavi su. Sve je krvavo. I na kraju shvatis, na kraju ipak prihvatis istinu: ta krv je tvoja. Mislis: "umirem, kraj je", mozak ti radi maximalno. I mali tracak svetlosti se pojavi: pa ti si vampir. A vampiri ne umiru tako lako. I taj tracak svjetlosti sve jaca. Vidis da ja nestajem, a svjetlost je jaca, i jaca. I shvatis: sad je zaista kraj. Taj tracak svejtlosti je tracak Sunceve svijetlosti. Vristis. Prolaze ti slike iz zivota, slike vampira raznih, i slike tvojih zrtava. Pocinjes goriti. Zadnji vrisak u strahu. I jedino sto ostaje od tebe je pepeo. I jedan, jedini, legendarni vampir je kralj brda.

BRAVO, BRAVO....BRAVO...SVAKA CAST...
Bajo
Bajo

Male

Galeona :
Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Left_bar_bleue100 / 999100 / 999Igre: kralj/kraljica brda - Page 4 Right_bar_bleue

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by Smithex The Vampire ned oľu 23, 2008 1:14 am

E sad sam presusio, a imam jakog protivnika, pa ajd da vidimo sta cu izbaciti:

Napokon si dosla do toga: ti si kraljica brda. Nakon prljavog, i ne pravednog ubijanja, i nakon poduzeg pospremanja, dosta si smorena. Lezis na svom brdu, diras zemlju, i podizes saku zemlje. Ta zemlja je natopljena krvlju mnogih koji su prije tebe bili kraljevi. Tu su se odigrale mnoge borbe, i mnogo ljudi je ubijeno. Upravo si ubila najjaceg od svih. Onog koji je ubija kad je bio zedan krvi, a nekad je ubijao iz zabave. Prolivao je krv mnogih ne duznih smrtnika. Ubijao je. Odnosio zivote. Neke je mijenjao. A neke je izbrisao. Sjedis u miru, i mislis. Mislis, i sretna si. Iznenada zasljepljujuca svijetlost. Zatvoris oci. Cujes buku. Cujes zvuk katastrofe. Otvoris oci i pridignes se. Vidis: sve gori. Sve je u plamenu. Vidis kako ti se nesto priblizava. To nesto je visoko. To nesto je obuceno u crno, i iza njega se vuce dugi crni ogrtac. To nesto hoda kroz vatru. To nesto iza sebe nosi katastrofu, unistenje, i ono nesto: smrt. Ono nesto je onaj vampir kojeg si upravo ubila. Istina: on ne bi bio tu da nije bio pojacan. Da nije bio ugrizen. Od strane drugog vampira. On se tom dobrocinitelju zahvalio ubistvom. Sta ce tek tebi biti. To nesto sam JA! Istezem sake, i skupljam ih. Krvave su. Pocinjes se sjecati mnogih stvari koje mrzim: gubitak, ne pravednu borbu, kradju, a najvise od svega mrzim LOPOVE! Ti znas da te mrzim. Da sam bijesan. Da sam izbezumljen. Zracim bijesom. Grlo ti se steze. Sva si napeta. Pocinjem ubrzavati prema tebi. Svojim krvavim sakama iz pojasa vadim bodez. Jedan malo duzi, srebrni, ostri, ubojiti bodez. Pocnem trcati brzinom koju niko dosada nije dostigao. Ustuknes nazad, i sapletes se. Upadnes na onu zemlju koja je natopljena krvlju mrtvih kraljeva. Bojis se da im se pridruzis. Odjednom: bol. Velika bol. Zadnje sto si vidila je srebrni bljesak ispred tebe, i slijedeceg trenutka krv ti lije iz vrata. Places. Ipak se pridruzujes onim kraljevima. Uskoro si mrtva. Smijem se. Ucinio sam sebi takav uzitak. Ubio sam te. Shvatam: nepobjediv sam. Imam navece moci od svih. Znam da ce biti jos boraca, i varalica koji ce dolaziti da mi oduzmu brdo. Ali cu ja biti spreman. Borit cu se, bez straha. Ja sam kralj brda, I TAKO CE I OSTATI!
Smithex The Vampire
Smithex The Vampire

Male

Galeona :

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by Bajo ned oľu 23, 2008 3:55 pm

Smithex The Vampire je napisao/la:E sad sam presusio, a imam jakog protivnika, pa ajd da vidimo sta cu izbaciti:

Napokon si dosla do toga: ti si kraljica brda. Nakon prljavog, i ne pravednog ubijanja, i nakon poduzeg pospremanja, dosta si smorena. Lezis na svom brdu, diras zemlju, i podizes saku zemlje. Ta zemlja je natopljena krvlju mnogih koji su prije tebe bili kraljevi. Tu su se odigrale mnoge borbe, i mnogo ljudi je ubijeno. Upravo si ubila najjaceg od svih. Onog koji je ubija kad je bio zedan krvi, a nekad je ubijao iz zabave. Prolivao je krv mnogih ne duznih smrtnika. Ubijao je. Odnosio zivote. Neke je mijenjao. A neke je izbrisao. Sjedis u miru, i mislis. Mislis, i sretna si. Iznenada zasljepljujuca svijetlost. Zatvoris oci. Cujes buku. Cujes zvuk katastrofe. Otvoris oci i pridignes se. Vidis: sve gori. Sve je u plamenu. Vidis kako ti se nesto priblizava. To nesto je visoko. To nesto je obuceno u crno, i iza njega se vuce dugi crni ogrtac. To nesto hoda kroz vatru. To nesto iza sebe nosi katastrofu, unistenje, i ono nesto: smrt. Ono nesto je onaj vampir kojeg si upravo ubila. Istina: on ne bi bio tu da nije bio pojacan. Da nije bio ugrizen. Od strane drugog vampira. On se tom dobrocinitelju zahvalio ubistvom. Sta ce tek tebi biti. To nesto sam JA! Istezem sake, i skupljam ih. Krvave su. Pocinjes se sjecati mnogih stvari koje mrzim: gubitak, ne pravednu borbu, kradju, a najvise od svega mrzim LOPOVE! Ti znas da te mrzim. Da sam bijesan. Da sam izbezumljen. Zracim bijesom. Grlo ti se steze. Sva si napeta. Pocinjem ubrzavati prema tebi. Svojim krvavim sakama iz pojasa vadim bodez. Jedan malo duzi, srebrni, ostri, ubojiti bodez. Pocnem trcati brzinom koju niko dosada nije dostigao. Ustuknes nazad, i sapletes se. Upadnes na onu zemlju koja je natopljena krvlju mrtvih kraljeva. Bojis se da im se pridruzis. Odjednom: bol. Velika bol. Zadnje sto si vidila je srebrni bljesak ispred tebe, i slijedeceg trenutka krv ti lije iz vrata. Places. Ipak se pridruzujes onim kraljevima. Uskoro si mrtva. Smijem se. Ucinio sam sebi takav uzitak. Ubio sam te. Shvatam: nepobjediv sam. Imam navece moci od svih. Znam da ce biti jos boraca, i varalica koji ce dolaziti da mi oduzmu brdo. Ali cu ja biti spreman. Borit cu se, bez straha. Ja sam kralj brda, I TAKO CE I OSTATI!

Nije lose...al dobio sam inspiracije malkice...

Uvaženo hodaš, pun adrenalina misleći da će ovo tvoja zemlja biti zauvijek...varaš...dolazim ja...stvaram tminu samo nad tobom, dok ostali prostor zraci svjetlosti, hvata te strahovita jeza, andrenalin ti se povecava, zabrinuto gledas oko sebe tko se to usuduje uciniti protiv tebe "nepobjedivog". Dok se osvrces krajickom oka ugledas plamen u zraku...tim plamenom ispisano BAJO. Zinuo si, zbinjen si ne znas sto ciniti. Pitas se sto ce Bajo ovdje...govoris sebi da me mozes pobijedit, a najdublje u tebi govori glas da si jadan,i da ubrzo dolazi kraj tvojoj vladavini. Koristim Sonorus. Posvuda u glavu gdje god dodes cujes moje rijeci: gotov si nisi vise neunistiv i moj smijeh koji ti stvara jos vecu jezu i ulijeva strah pod kozu. Postajes izbezumljen. Nakon toga gdje god pogledas vidid vatrom ispisano BAJO...ne znas sto ciniti, ja na centru tvoga brda gdje se i it nalazis bacam koplje i probada te od sredine glava do dna. Koplje vadim i zabadam ga tocno tu a ti se pridruzujes ostalim kraljevima. Ja vladam, ja sam kralj, ja sam legendarni kralj koji ce ostati upamcen medu svim kraljevim koji ce biti !
Bajo
Bajo

Male

Galeona :

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by LittleVamp ned oľu 23, 2008 4:04 pm

Nakon mukotrpne borbe i poraza, odlučujem se za osvetu, krvoločnu. (Sad san vukodlak, hehe) Sjedim u prikrajku i čekam mrak, tako da se stanovnici sela ne bi zbunili, prestrašili, a onda ne bi ostalo ništa za lov. A i da bi se mogli boriti na mom terenu, u divljini... Sunce je na izmaku i polako se ''gasi'' i baš onaj tren kad nestane iza brda vidim tvoju glavu kako izvituje iz zamka... Nanjušio si me, u to sam sigurna prema tome što pažljivo podižeš nosnice i podmuklo režiš. Smijem se u sebi zato što znam da ću te pobijediti. Brža sam, to je po prirodi vukodlaka, ali ti ne znaš niti približno koliko. Skačem na tebe i brzo ti trgam vrat, tako da ti je sada glava potpuno odvojena od tijela. Tvoji se udovi i dalje trgaju, nemajući glavu niti oći da ih vodi. Dolazim do kovačnica i pustim da se tvoje tijelo topi na žaru. Ja sam sada jedina, močna, dlakava(XD) vladarica ovih krajeva!!!
LittleVamp
LittleVamp

Broj postova : 129

Populacija : 608800

Galeona :

Upozorenje :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

[Vrh]

- Similar topics